COVID-19 retningslinjer

I en Corona tid som nu, hvor nedlukninger og restriktioner fylder i hverdagen, er der stadigt mange som har behov for hjælp. Vores krop respekterer ikke karantæne-regler, som for nogen endda vil kune fremprovokere symptomer om angst, stress, depressioner m.m. Derfor holder min praksis fortsat åbent, men naturligvis med respekt for alle retningslinjer, da vi SKAL passe godt på hinanden i denne tid.

Så længe vi er underlagt restriktioner, tilbyder jeg følgende terapi former:

  • Terapi her hos mig – under Sundhedsstyrelsens strenge, hygiejniske retningslinjer(*)
  • Videokonsultation – som jeg allerede har meget positive erfaringer med. Anbefales hvis man er i høj-risikogruppe og gerne vil undgå kontakt med andre
  • Telefonkonsultation – som kan være udmærket, når andet ikke er muligt

*) Sikkerhed ved terapi her hos mig:

Vi skal passe på hinanden, og undgå at jeg ikke kan smitte dig og at du ikke kan smitte mig. Derfor følger jeg nøje sundhedsstyrelsens hygiejniske retningslinjer, der er klienter i min klinik:

  • Vi opretholder en afstand på 1-2 meter
  • Ingen håndtryk eller anden kropskontakt
  • Alt hvad du, jeg og andre klienter rører ved i min praksis, bliver omhyggeligt desinficeret før og efter hvert klientbesøg

Hvis du selv har symptomer på Covid-19 eller på anden måde er i risiko for at være smittebærer, må du ikke møde op i klinikken. Vi ændrer i stedet aftalen til en videokonsultation, eller finder en ny dato til en fysisk session.

Hvis jeg selv skulle få symptomer, lukker jeg min klinik for klientbesøg, men opretholder muligheden for video- og telefonkonsultation, så vidt muligt.