Rikke Vejen

Hvem er jeg?

Udover rollen som mor til 2 skønne drenge, er jeg også en aktiv kvinde med stor passion for det indre menneske og vores sande identitet.

I 2010 pådrog jeg mig et slemt piskesmæld i nakken, hvilket medførte et langt sygefravær på mit daværende job. Jeg gik til alverdens undersøgelser og behandlinger for at bearbejde mine smerter – men intet hjalp.

Netop som frustrationerne var størst, mødte jeg en meget dygtig og erfaren kinesiolog, som lærte mig alt om livsforståelse og vigtigheden i at kigge indad. Jeg fik opbygget en viden og forståelse for det indre menneske, og netop hele denne læringsproces var starten på min egen helbredelse.

Hele denne rejse er udelukkende årsagen til, at jeg i dag har fået skabt mig et fantastisk liv med respekt for mig selv og mine holdninger. Og bedst af alt, så er smerterne fra mit piskesmæld så godt som væk.

Dette fordi, jeg har lært at anskue livet fra en anden synsvinkel og tuner ind på vores problemstillinger, da kroppen faktisk blot prøver at fortælle os noget ud fra dens symptomer. Vores tilstand er vores barometer!

Jeg havde fornøjelsen af at følge denne kinesiolog i mange år, indtil jeg i 2019 startede min egen klinik, hvor jeg i dag arbejder på fuld tid.

Min historie er skabt ud fra de valg, som jeg har truffet igennem livet…

… og jeg vil elske at hjælpe dig, til at forstå dig selv og give dig netop det, som du har behov for, for at kunne leve et godt og pragtfuldt liv.

Kh Rikke

Rikke Vejen Jensen
Medlem af Danske Kinesiologer
Vision

Vi skaber selv vores liv

Mange mennesker lever deres liv efter faste rytmer, rutiner og hvad der nu lige er nemmest i hverdagens travlhed. Men denne ”livsstil” er oftest også præget af andres meninger og holdninger til, hvad man skal og bør.
Derfor ender mange også med at leve et liv, som andre mener, de skal leve det – ikke hvad de selv føler, de bør.
Mit mål er at hjælpe folk til at forstå, hvad denne fastlåste rolle gør ved kroppen og de ubalancer, det medfører. Dette gør jeg bl.a. ved at føre spiritualiteten ind i hverdagen hos både private og i erhvervslivet hos virksomheder.

Jeg hjælper folk med at få øjnene op til et andet livssyn, da alle bør få muligheden for at blive mere egenbevidste og tro imod sig selv.

Alle har ret til et fantastisk liv, og oftest er det faktisk os selv, som ikke tillader at få dette. Der skal vilje og hårdt arbejde til at komme igennem på mange problemstillinger og ubalancer.

Men der er ALTID en løsning!
Jeg giver dig alle frøene til at skabe DIT liv, men du skal selv dyrke dem. Gør du det godt, så kommer du også til at høste frugterne.

Jeg vil gerne vise dig vejen og hjælpe til at se klart samt lære, at sandheden er den eneste rigtige vej.

Kroppen lyver aldrig – vi skal blot lære at tolke, hvad den prøver at fortælle os.